25-04-2025
Презентація Спеціальної доповіді Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

24-04-2025
Онлайн-вебінар "Податкові перевірки 2025 та передача матеріалів до БЕБ"

23-04-2025
І Міжнародна науково-практична конференція на тему: "Менеджмент майбутнього: виклики та реалії"

22-04-2025
ХІІ Business & Legal Tax Forum

17-04-2025
XVI Міжнародна науково-практична конференція на тему: "Безпекотворення: питання теорії, практики та правові вспекти"

17-04-2025
ХІ Обласна науково-практична конференція учнів та здобувачів вищої освіти на тему: "Сучасний стан економіки України: проблеми та перспективи розвитку"

15-04-2025
Захід "Економічні тенденції з точки зору бізнесу (березень 2025)"

14-04-2025
Підписано Угоду про співробітництво між Спілкою та Асоціацією "Ridna Club"

10-04-2025
Захід "ENERGY SECURITY TALKS: Енергосистема під тиском: як Україна пройшла ОЗП та що попереду"

09-04-2025
Презентація дослідження на тему: "Тренди, які визначатимуть події у світі та в Україні на наступні 10 років"

Наші новини:
14-03-2023
Семінар в онлайн-режимі на тему: "Критерії та практичний досвід сталих публічних закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти" за участі фахівців та уповноважених осіб сфери публічних закупівель, виробників, постачальників, надавачів послуг харчування, представників неурядових організацій та інших зацікавлених сторін.

Організатори семінару: ВГО «Жива планета» та Програма ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) в рамках проекту EU4Environment при фінансовій підтримці Європейським Союзом.

Під час семінару його учасникам було презентовано:

- рекомендовані вимоги до екологічних характеристик харчових продуктів та підходи щодо їх застосування при публічних закупівлях;

- можливі методи підтвердження відповідності вимогам до продуктів харчування та практичний досвід впровадження заходів для покращення екологічних характеристик послуг, а саме:

· застосування вимог до безпеки харчових продуктів та послуг харчування на основі системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок;

· застосування вимог до натуральності харчових продуктів;

· застосування вимог до органічної сертифікації харчових продуктів;

·застосування вимог до екологічного маркування продуктів, які застосовуються для надання послуг; застосування заходів з енергоефективності при виробництві;

· впровадження заходів щодо збереження водних ресурсів;

·впровадження заходів по ресурсоефективності та оптимізації управління продукційною системою;

·впровадження заходів щодо управління відходами, у тому числі щодо зменшення харчових відходів, відходів споживання і пакування, зокрема пластикових відходів;

·застосування інноваційних технологій, які покращують екологічні характеристики послуг харчування та зменшують впливи на довкілля тощо.

Семінар організовано в рамках програми EU4Environment, що фінансується ЄС, яка допомагає країнам-партнерам: Вірменії, Азербайджану, Грузії, Республіці Молдова та Україні зберегти їхній природний капітал та покращити якість навколишнього середовища для людей шляхом підтримки заходів, пов’язаних із захистом довкілля, демонстрації та розкриття можливостей для сталого зростання та створення механізмів для кращого управління екологічними ризиками та наслідками. 

В семінарі взяв участь перший віцепрезидент, генеральний директор Спілки В.М.Биковець.

 

AlfaVersion © AlfaVersion.com
alfaversionua@gmail.com
СПМСППУ,
вул. Воровського, 22, офіс 37
м.Київ, 01601
тел. +38 (044) 486-38-82
office@smpu.kiev.ua