|
|
22-02-2023 Онлайн-семінар на тему: "Нові виробничі технології для підвищення продовольчої безпеки".
Організатори:
Український союз промисловців і підприємців (УСПП) та Об‘єднання організацій
роботодавців України (ООРУ).
Учасники
семінару розглянули інноваційні методи та технології, які можуть
застосовуватись для покращення ефективності та екологічності сільського
господарства, поліпшення якості виробництва готових продуктів харчування,
підвищення доданої вартості української продукції на світовому ринку.
Спікери:
представники Фінляндії – країни, що посіла перше місце за Глобальним індексом
продовольчої безпеки в 2022 році.
В семінарі взяли
участь: перший віцепрезидент, генеральний директор Спілки В.М.Биковець,
член
Ради Спілки В.І. Ляшенко.
|